Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Lezing door Huub Vervest in Asten (N-Br.)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

 • Lezing door Huub Vervest in Asten (N-Br.)

  Op dinsdag 26 mei 2015 organiseert Vogelvereniging “Zang en Kleur” uit Asten een lezing over Europese en Afrikaanse vogels verzorgd door Huub Vervest.

  “Het houden en kweken van vogels” is in het Brabantse een hobby die vaak van vader op zoon over gaat. Geboren Eindhovenaar Huub Vervest werd echter vogelkweker via zijn jeugdvrienden. Maar voor hij zijn eerste zebravinken had, bracht hij al vele uren door in de natuur rond het huis van zijn ouders aan de rand van Eindhoven. Er was toen weinig anders te beleven. Nu is dat gebied een massa stenen met woningen en winkels. Weg natuur, weg vogels, weg uitdaging om zomer en winter de natuur te leren kennen!’ Het is daarom niet vreemd dat Huub Vervest het kweken van inlandse vogels als eerste doel heeft gekozen. Het kweken van Europese vogels is heel goed te combineren met de winterkweek van Afrikaanse kanarieachtige vogels, bij vogelkwekers beter bekend onder de naam cini’s. Zijn PowerPoint presentatie bevat veel zelfgemaakte foto’s. Hij stelt het op prijs als tijdens de presentatie vragen gesteld worden en de aanwezigen hun ervaringen vertellen. Want al kweek je ruim 50 jaar vogels dan kan je volgens Huub van anderen nog veel bijleren.

  Aanvang van de lezing is om 20.00 uur.

  Graag wil Vogelvereniging “Zang en Kleur” alle vogelliefhebbers in de regio uitnodigen voor deze interessante lezing! Het is hierbij niet van belang of u wél of géén lid bent van een vogelvereniging; “iedereen die geïnteresseerd is in vogels is van harte welkom”!

  Locatie; Café/Zaal “van Hoek”, Markt 12 in Asten.

  De entree is gratis.
  Bijgevoegde Bestanden
  diamonds are forever
Working...
X