Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Openbare vogelavond in Asten.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

 • Openbare vogelavond in Asten.

  Op dinsdag 25 februari 2014 organiseert Vogelvereniging “Zang en Kleur” uit Asten een film- en fotoavond verzorgd door Lambert Cox, Jan van der Heijden en Cor van Spijk met uniek beeldmateriaal van o.a. IJsvogels

  Gezamenlijk zullen zij hun ervaringen met u delen en dit wordt ondersteund met geweldig mooie Foto’s en Filmmomenten. Het hoofdthema van deze avond zijn de IJsvogels, die de afgelopen jaren zeer succesvol hebben gebroed in een bijzonder natuurgebied. Deze ijsvogels zijn ook al meer dan 2 jaar live te volgen geweest op internet via www.natuurkanaal.nl. Dit heeft zeer veel bijzonder beeldmateriaal opgeleverd, omdat ook het broeden in het nest te zien was. Ook worden er filmfragmenten vertoond van o.a. Zeearenden, Flamingo’s en diverse andere vogels uit onze omgeving. Het is mogelijk geweest om deze opnamen te maken omdat er gebruik is gemaakt van een speciale aangepaste combinatie van telescoop en videocamera.

  Aanvang van de lezing is om 20.00 uur.

  Graag wil Vogelvereniging “Zang en Kleur” alle vogelliefhebbers in de regio
  uitnodigen voor deze interessante lezing! Het is hierbij niet van belang of u wél of géén lid bent van een vogelvereniging; “iedereen die geïnteresseerd is in vogels is van harte welkom”!

  Locatie; Café/Zaal “van Hoek”, Markt 12 in Asten.

  De entree is gratis.
  Bijgevoegde Bestanden
  diamonds are forever
Working...
X