PDA

Bekijk Volledige Versie : led-verlichting



ries
05-01-2015, 20:18
zo vandaag mijn led verlichting besteld met dimmer voor mijn broedkooien
nu maar wachten tot het binnen is

ries
07-01-2015, 21:10
vandaag is het binnen gekomen dat word van het weekend weer lekker knutselen.

ries
11-01-2015, 21:27
hier bij een paar foto's

populier
12-01-2015, 11:14
Zien er goed uit deze strips, en keurig afgewerkt, veel plezier er mee.

HansV
12-01-2015, 12:42
Waarom heb je gekozen voor strips Ries? 1 led blokje per kooi was ook al genoeg geweest.

Ton
12-01-2015, 19:42
dat is denk ik afhankelijk van welke soort je koopt Hans. in mijn hokken heb ik 6 led blokjes aaneen. terwijl die maar 80 cm lang zijn.

maar complimenten voor het geleverde werk, ziet er goed uit.

ries
12-01-2015, 23:23
Waarom heb je gekozen voor strips Ries? 1 led blokje per kooi was ook al genoeg geweest.

hoi hans
ik heb voor deze strip gekozen om dat deze met een klik systeem vast zit en makkelijk los te makken is
het blok je zit geplakt of met twee schroeven vast tus een mooie plek voor de bloedluis deze strip kan ik los klikken en schoonmaken en weer vast klikken .

ries
12-01-2015, 23:28
dat is denk ik afhankelijk van welke soort je koopt Hans. in mijn hokken heb ik 6 led blokjes aaneen. terwijl die maar 80 cm lang zijn.

maar complimenten voor het geleverde werk, ziet er goed uit.

dankje ton zo als je op de laatste foto ziet zijn nog niet alle draadden netjes weg gewerkt .
komende zaterdag tus nog zat te doen .

kingfisher
13-01-2015, 09:17
En tussen de strips en het plafond kunnen ze niet gaan zitten of heb je dat afgekit?

ries
13-01-2015, 21:55
En tussen de strips en het plafond kunnen ze niet gaan zitten of heb je dat afgekit?

hoi Kingfisher
nee die is niet afgekit, de zit ongeveer 5mm tussen de led strip en plafon
ik zal nog wat meer foto,s maken zodra ik tijd heb

ries
18-01-2015, 20:17
hier bij nog en paar foto's

Serinus
19-01-2015, 00:32
Hallo,

Ik zie dat je een open trafo hebt geďnstalleerd.
Ben je niet bang voor stof?
Je schrijft dat je kiest voor balkjes ipv modules vanwege het feit dat je die goed schoon kunt maken.
Kun je de LED strips die in je aluminium balkjes zitten ook goed schoon maken?

Groeten, Serinus.

ries
19-01-2015, 21:20
hoi serinus
de trafo is daar nog open maar zit in middels achter plexiglas aan drie kante dicht en de onderkant open
en de led strip zijn hellemaal afgesloten dus hoef je alleen de buitenkant schoon te makken

rudyp
20-01-2015, 14:48
beste ries

ik heb de zelfde led strips met een automaat er tussen cq dimmer die alles regeld
ze zijn super makelijk schoon te maken .
en onder de de strips kan je indien je het zelf wenst nog kit aanbrengen en dan vast schroeven komen er geen luizen onder . goede keus en ik denk niet te duur .

mvg rudy

Ton
20-01-2015, 19:28
hoi serinus
de trafo is daar nog open maar zit in middels achter plexiglas aan drie kante dicht en de onderkant open
en de led strip zijn hellemaal afgesloten dus hoef je alleen de buitenkant schoon te makken

wil je waarschuwen wat betreft de warmte, dit soort trafo`s word flink heet. beter om bovenin ook wat gaatjes te boren.

ries
21-01-2015, 19:18
Oké ton daar had ik niet aangedacht.
Bedankt voor de tip

ries
21-01-2015, 19:22
Dank je Rudy.
ik probeer het éérst zo inderdaad waar en ze niet duur.

alexxdee
21-02-2016, 14:23
Dag Ries,ziet er mooi uit ,strak plan ,heb de strippen ook zo neergezet ,gaat mooi zo met de tc 420 ,op kanaal 5 heb ik een computer ventilator
opgezet die op gezette tijden als het buiten te warm word draait,en dan de voeding koelt,
kijk eens op mijn webblog kan je zien hoe ik het gedaan heb .niet zo strak als bij jou,en elke broed kooi kan ik apart uit schakelen, http://www.engelseparkieten.blogspot.com

Thiqua
21-02-2016, 20:57
Heel strak ! Ik heb ook soorgelijke strippen / aluminium profiel. Werkt perfect met de clips ! Makkelijk los te maken als je de kooi schoon maakt. Krijg je geen spijt van denk ik. Wat betreft bloedluis: die kier tussen armatuur en kooi is volgens mij weer zo ruim dat bloedluis dat niet als prettig ervaart, het is té open. Bij mij elke armatuur voorzien van een kabel met DC-connector, zodat ik ze ook selectief kan uitmaken indien nodig of als de kooi leeg staat.

gebbinkjes
23-02-2016, 17:36
ziet er gelikt uit

ries
23-02-2016, 22:46
dank jullie wel ik heb het nou en jaar en het beval me prima .

hoi alex dat is en goed idee als het broeden voorbij is gaat ik is kijken of het bij mijn ook lukt .
tot nu toe is het nog niet te warm geweest bij het apparaat maar beter voorkomen dan dat het gebuurt .

josmo
25-02-2016, 22:45
Hoe kan ik de bijgevoegde thumbnails zien/vinden.

Ton
26-02-2016, 19:30
je bedoelt de avatar onder je naam ?