PDA

Bekijk Volledige Versie : tijdschakelaar



bennno
12-12-2012, 18:51
Hallo vraag je kan je een tijdschaketaar van gamma enz gewoon op een t5 armetuur zetten ,of heb je er een spec nodig.
Ben:confused:

populier
12-12-2012, 19:31
Ja hoor, waarom niet, gewoon een stekker aan het armatuur maken in de tijdschakelaar steken en die steek je weer in het stopcontact :)

sepke
12-12-2012, 21:02
Geen probleem ik heb 4 T5 armaturen op 1 tijdschakelaar zitten. De armaturen zijn van Philips en deze zijn twee aan twee gekoppeld door een bij geleverd koppelstuk. De twee stekkers in een stekkerdoos geplugd en de stekker van deze
doos zit in de tijdschakelaar