PDA

Bekijk Volledige Versie : broeden



Agapornis
06-10-2008, 09:22
kunnen agaporniden ook binnen in een kooi gaan broeden?

Henk3
06-10-2008, 10:31
Dat kan zeker wel.

Maar wat bedoel je met "kooi", een kamerkooi misschien? Dan wordt het wat lastig want er moet wel een broedblok in kunnen.
Dus dat kweken binnen dat doe je dan in een broedkooi.

elhidia
06-10-2008, 23:05
Agapornissen kunnen heel goed broeden in een binnenkooi. Zorg er dan wel voor dat er voldoende ruimte in de kooi is voor een broedblok.
Groetjes Elhidia.

Agapornis
08-10-2008, 20:22
Dat kan zeker wel.

Maar wat bedoel je met "kooi", een kamerkooi misschien? Dan wordt het wat lastig want er moet wel een broedblok in kunnen.
Dus dat kweken binnen dat doe je dan in een broedkooi.

maar die past niet in een kamerkooi

Rissotto
09-10-2008, 10:35
maar die past niet in een kamerkooi

bedoel je de nestkast of de broedkooi?
een broedkooi doe je niet echt IN een kamerkooi....
hoe groot is de kooi die je hebt?

Agapornis
13-10-2008, 11:18
bedoel je de nestkast of de broedkooi?
een broedkooi doe je niet echt IN een kamerkooi....
hoe groot is de kooi die je hebt?

de kooi is 40*50*60:)

Henk3
13-10-2008, 11:35
Gewoon ff een foto hier plaatsen indien mogelijk. Is het meteen duidelijk.

Je kan Aga's wel kweken in een kooi van die afmetingen, er moet dus een broedblok in kunnen en verder moet je rekening houden met het feit dat als er jongen komen dat je die elders onder moet bengen. Er kunnen zomaar een stuk of 7 - 8 jongen zijn. Dan wordt het al snel dringen.

Animal
13-10-2008, 13:42
Als je een beetje handig bent kun je gemakkelijk een broedblok (eventueel zelf maken) aan de buitenkantvan de kooi hangen.